(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Letošnje tradicionalne praznične delavnice smo zaradi vzgojno-izobraževalnega dela na daljavo izvedli drugače kot običajno. Kljub temu pa so nastali čudoviti izdelki, v katerih se izraža veliko ustvarjalnosti, spretnosti in iznajdljivosti. Ogledate si jih lahko na naslednji povezavi: https://ucilnice.arnes.si/mod/lightboxgallery/view.php?id=2344136

V predprazničnih dneh ne bomo organizirali dobrodelnega bazarja, zato bodo izdelki učencev krasili njihove domove ali pa bodo z njimi obdarili svoje najdražje.

Praznične delavnice smo izvedli v sredo, 25. 11. 2020. Pričele so se ob 7.30 in končale ob 12.00. Zjutraj smo se pozdravili v video srečanju. Razredničarke in sorazredniki so nam predstavili pomen praznovanja in obdarovanja. Pregledali smo predloge za delavnice in se posvetovali o izvedbi.

Po končani predstavitvi smo se poslovili in začeli izdelovati izdelke po svojem izboru. Za izdelavo izdelkov smo uporabljali različne naravne materiale, ki smo jih našli v naravi, in tudi materiale, ki so bili kupljeni v trgovini.

Na koncu delavnic smo lahko svoje izdelke predstavili tudi  v video srečanju. Učitelji so pripravili tudi vprašalnike o poteku tehniškega dne, v katerega smo vpisali svoje vtise in mnenja. Fotografije izdelkov smo oddali v spletno učilnico in nastala je zanimiva galerija prazničnih izdelkov.

Naši vtisi o delavnicah

Delavnice so mi bile všeč in bile so zanimive, čeprav smo jih zaradi ukrepov morali izvajati na daljavo. Izdelovali smo različne zanimive izdelke, s katerim si bomo okrasili dom.                                                                         

Lana Čolnik, 7. r

Delavnice so mi bile všeč. Lažje bi jih bilo izvesti v šoli, kljub temu pa je bilo izdelovanje zabavno.

Aneja Marinič, 7. r

Delavnice so bile zanimive, čeprav bi bilo bolje, če bi lahko izdelovali v šoli. Izdelovali smo izdelke iz papirja in naravnih materialov.

Daša Kovačič, 7. r

Šolske novinarke Lana Čolnik, Daša Kovačič in Aneja Marinič z mentorico Alenko Kozar

Fotografije izdelkov so zbrale razredničarke. V galeriji jih je uredila učiteljica likovne umetnost Ida Petek.

Dostopnost