(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
10.12.2018 - Medobčinasko v odbojki za starejše dečke. - galerija slik

10.12.2018 – Medobčinasko v odbojki za starejše dečke.

V ponedeljek, 10. decembra 2018, je na naši šoli potekalo medobčinsko prvenstvo v odbojki za starejše dečke. Ob fenomenalnem vzdušju so na tekmovanju sodelovale tri šole: OŠ Gornja Radgona, OŠ Kajetana Koviča Radenci ter OŠ Kapela. Naši učenci so letos igrali zares odlično odbojko in so gladko, z 2:0, opravili z obema ekipama. V zadnji tekmi, ki je odločala o drugem mestu, pa so Radenčani z 2:0 premagali Radgončane.

Za našo šolo so nastopili: Maj Bajzek, Anej Belak, Luka Domajnko, Gašper Koren, Jure Kutoš, Timo Lukač, Žan Pirc, Sven Ploj, Jakob Stanek, David Tkalčič, Marcel Tompa in Teo Založnik.

Vrstni red

  1. mesto OŠ Kapela
  2. mesto OŠ Kajetana Koviča Radenci
  3. mesto OŠ Gornja Radgona

Zahvala

Najlepša hvala vsem, ki ste pripomogli, da smo lahko tekmovanje izpeljali na takem nivoju. Hvala ravnateljici, kuharskemu osebju, hišniku, sodniku Blažu Ajlecu, učencem, ki so pomagali pripraviti in pospraviti telovadnico ter učenkam Keli Iskra, Viktoriji Knez in Juliji Vogrinec, ki so skrbele za pisanje zapisnika in ročni semafor, Anamari Žnuderl, Žani Škerget, Ronji Slavič, Saši Farič in Katji Slekovec, ki so skrbele za elektronski semafor in glasbo, ter Martini Jelen Smolko in Janette Holc, ki sta poskrbeli, da tekmovalci niso bili žejni.

Še enkrat hvala vsem in čestitke za odlično igro.

Igor Prša

Dostopnost