(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
V novo šolsko leto...

V novo šolsko leto…

V prvi šolski dan so nas letos popeljale besede na odru šolske telovadnice: Poletimo na krilih znanja. Šolski prag OŠ Kapela je v novem šolskem letu prestopilo 138 učencev, od tega 18 prvošolcev. Učence in zaposlene je zjutraj v šolski telovadnici pozdravila ravnateljica, mag. Andreja Strmšek. Predstavila je nekaj novosti in pridobitev ter  koristnih napotkov ob začetku šolskega leta. Predstavnica AP Murska Sobota je učence spomnila na pravila obnašanja pri vožnji z avtobusom. Prisluhnili smo tudi nagovoru ministrice za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maje Makovec Brenčič.

Učence so pričakale lično urejene učilnice s pozdravi in darilci dobrodošlice, za kar so poskrbele njihove učiteljice. Vsak učenec je prejel tudi šolsko mapo in publikacijo.

Prav poseben dan pa je bil danes za prvošolčke in njihove starše. Učiteljici Slavica Kovačič in Sabina Brumen sta jim najprej zaigrali lutkovno igrico, pozdravila jih je ravnateljica, policist pa je učencem razdelil rumene rutice. Tudi v učilnici jih je čakalo prijetno presenečenje.  Vsi skupaj jim želimo prijetno počutje na naši šoli.

Dostopnost